Парти вечеря! Свински пържоли с горчица и бира РЕЦЕПТА

Петък вечер е, време да се поглезите след тежката работна седмица.

 

Необходими продукти:

4 свински пържоли

черен пипер

4 скилидки чесън

2 супени лъжици горчица

2 супени лъжици олио

1 чаена лъжичка червен пипер

150-200 мл бира

 

Начин на приготвяне:

Смесете горчицата, олиото и черния пипер. Начукайте пържолите, посолете ги и ги подправете. Намажете с получената марината пържолите, можете да ги оставите да си починат, но не е нужно. Притиснете чесъна с люспата. Загрейте олио в тавата и го запържете за кратко, след което го извадете.

Поръсете парчетата месо от двете страни с брашно и ги поставете в тавата, оставете да се запържат от двете страни. Залейте месото с бира, добавете чесъна и поставете тавата във фурната.

Печете около 1,5 часа на 200 градуса, докато месото омекне. Вашите свински пържоли с бира са готови. Картофите вървят отлично с пържолите. Забележка: ако искате, можете също да направите пържолите бързо в тиган, без да печете. Задушете под капак, пише actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?