Следвайте ни

Как да си приготвим: Паниран зелен фасул

Необходими продукти: зелен фасул - 500 г (дълъг), чесън - 5-6 скилидки, брашно - 1/2 ч.ч., галета - 1/2 ч.ч., яйца - 2-3 бр., сол, черен пипер, копър, олио - за пържене.

Начин на приготвяне: Зеленият фасул се измива, изчиства и се реже на половина, след което се попарва във вряща и подсолена вода, докато омекне. Отцежда се. Смесвате брашното, галетата, солта и черния пипер. Когато са готови бобчетата, потапяте първо в яйце и после го овалвате в сухата смес, след което пържите до златисто. Когато панираният зелен фасул е готов, изстисквате чесън, нарязвате копър и поръсвате.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?