Паниран кашкавал за обяд РЕЦЕПТА
- 10:40, 09.08.2024
- 19:00, 09.08.2024
- 26 157
- 0
Необходими Продукти:
кашкавал - 400 г
брашно - 4 с.л.
яйца - 2 бр.
галета - 4 с.л.
олио - 100 мл
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне.
Всяко парче кашкавал се потапя последователно в студена вода, брашно, разбити яйца и накрая галета, след което се изпържва от двете страни в силно загрята мазнина.
Оставете панирания кашкавал да се отцеди от излишната мазнина върху салфетка или кухненска хартия, след което поднесете със сезонна салата.
Лесният кашкавал пане е готов, пише gotvach.bg.
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за вкусен кашкавал пане.