4232

Паниран кашкавал за обяд РЕЦЕПТА

Необходими Продукти:

кашкавал - 400 г
брашно - 4 с.л.
яйца - 2 бр.
галета - 4 с.л.
олио - 100 мл

Начин на приготвяне:

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне.

Всяко парче кашкавал се потапя последователно в студена вода, брашно, разбити яйца и накрая галета, след което се изпържва от двете страни в силно загрята мазнина.

Оставете панирания кашкавал да се отцеди от излишната мазнина върху салфетка или кухненска хартия, след което поднесете със сезонна салата.

Лесният кашкавал пане е готов, пише gotvach.bg.

Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за вкусен кашкавал пане.

Анкета

Кой е най-големият проблем на българското училище?