Следвайте ни

Гарантирано вкусно! Паламуд с праз на фурна

Необходими продукти: 1 паламуд, 1 стрък праз, 1 глава лук. 

Начин на приготвяне: Наситняваме праза и лука. На дъното на тавата слагаме малко зехтин и покриваме с праза и лука. Върху тях се поставя почистеният, измит и подсушен паламуд. В кухината на коремчето се слагат няколко резена лимон и стръкчета копър. Използваните подправки са сол и черен пипер.

Върху праза се срязват няколко чери доматчета и струйка зехтин и се пече в загрята фурна. Подходящата гарнитура е зелена салата с домати, краставици, зелен чесън и лук. Може да се добавят и пържени картофки.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?