3906

Неустоимо вкусна: Най-сочната панирана свинска пържола РЕЦЕПТА

Насладете се на неповторим вкус: Панирана свинска пържола, която не сте опитвали досега!

 

Опитайте тази чудесна рецепта за панирана пържола. Много е подходяща за вашата трапеза - особено ако сервирате с подходяща гарнитура, като сезонна салата или картофи с подправки. 

Ето какви продукти са ви необходими и какви стъпки трябва да следвате.


Необходими продукти:

300 г свински пържоли
1 яйце
3 с.л. брашно
3 с.л.
заквасена сметана
30 г кашкавал
3 с.л. галета
100 мл. олио за пържене
1 скилидка чесън
копър
черен пипер


Начин на приготвяне:

Първа стъпка от рецептата е да начукате много добре свинските пържоли. Може да използвате котлети или тънки стекове от бут - по ваше желание.


Овкусете месото със сол и черен пипер. Яйцето се разбива заедно с брашното, настърганият кашкавал, сметана, накълцаните чесън и копър и сол на вкус.

Свинските пържоли се овалват в брашното, а след това в приготвената смес за паниране. Накрая се овалват и в галета и се пържат в загрята мазнина от двете страни. Трябва да получите златист цвят.

Приятен апетит!

Анкета

Кой е най-големият проблем на българското училище?