Следвайте ни

Нестандартна вечеря: Японска солена палачинка РЕЦЕПТА

viber icon

Необходими продукти:

200 гр. нарязано зеле

1 тиквичка

1 морков

3 резена бекон

1 ч.ч. брашно

3/4 ч.ч. вода

1 яйце

майонеза

2 стръка зелен лук

Начин на приготвяне:

Пресейте брашното и го смесете с водата, настърганите зеле, морков, тиквичка и яйцето. Хубаво разбъркайте сместа.

Сипете я в голям нагрят тиган с олио и поръсете с парченца бекон, който може да се замени в някои случаи с филе или скариди.

Изпържете до приятен загар от двете страни (между 7-15 минути на страна).

Изпържената японска палачинка прехвърлете в чиния, поръсете със зелен лук и кръстосайте ленти майонеза, пише факти.бг.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?