3906

Нежно и крехко: Най-сочното свинско с грах РЕЦЕПТА

Как да приготвите най-вкусния грах със свинско месо - ето как го правят най-добрите

 

Свинско месо с грах е класическа комбинация, която се предпочита за приготвяне от много домакини. Няма нищо специфично при приготвянето и всеки би се справил успешно. Продължете да четете, за да разберете какви стъпки да следвате и какви продукти са ви необходими за тази рецепта.

 


Необходими продукти:

 

800 г грах
400 г свинско месо
2 моркова
150 мл. доматен сок
1 с.л. червен пипер
2 с.л. брашно
магданоз
сол
олио

 

Начин на приготвяне:

Първа стъпка от рецептата е да почистите добре свинското месо и да го нарежете на хапки. Задушавате го в сгорещена мазнина в подходяща тенджера, като добавите малко вода. Трябва да придобие златиста коричка.

След това брашното се смесва с червеният пипер и се запържват в същата мазнина. Добавя се грахът, нарязаните моркови, сол на вкус и вода, колкото да стигне до граха, пише actualno.com. Доматеният сок се сипва при граха. Добавя се нарязаният на ситно пресен магданоз.


Ястието се разбърква добре и се прехвърля в тава. Поставя се в загрята на 180 градуса фурна, където се пече 35-40 минути, до готовност на месото.

Приятен апетит!

 

Анкета

Как оценявате новото редовно правителство "Желязков"?