1939

Не сте опитвали такава вкуснотия: Златист кашкавал пане с кори за баница

Една бърза вечеря в неделя вечер, която се приготвя за минути, а е невероятно вкусна!

Необходими продукти:

кашкавал – 1/2 кг.
яйца – 2 бр.
кори за баница – по 1 бр. за парче кашкавал
олио – достатъчно за пържене


Начин на приготвяне:

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кора за баница, овалваме в разбитото яйце и пържим в сгорещеното олио.

Това ястие може да се направи и на фурна, пише struma.bg. Заграйте фурната на 220 градуса. Намазнете тавичката и наредете готовите парчета в нея.

Сложете във фурната и печете до златист загар на корите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?