49
Следвайте ни

Не сте опитвали по-вкусно нещо: Орехови бисквити с течен шоколад

viber icon

Лятото си отиде и вече не е нужно да внимаваме толкова за талията си. Затова ви предлагаме в този петъчен следобяд да сложите край на работната седмица с тоша сладко изкушение.

Необходими продукти:
орехи - 300 г смлени

бяло брашно - 80 г смляно в каменна мелница

белтъци - 120 г

кокосова захар - 100 г

натурален шоколад - без захар

какаов крем с лешници

Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците със захарта до побеляване - около 7 минути. Захарта добавете на части с всяко увеличаване на степените на миксера. След това добавете пресятото брашно и смлените орехови ядки. От получената смес шприцовайте топчета с помощта на сладкарски пош.

Шприцованите топчета потупайте леко с пръст, за да може да се получи кръгла форма. Печете на 180 °C на средно ниво във фурната до готовност. След като се изпекат, извадете тавата от фурната и оставете ореховките да изстинат в нея.

Когато са напълно изстинали, ги слепете две по две с течен шоколад и какаов крем с лешници. Съхранявайте в хладилник слепените ореховки, пише Actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?