Най-любимата закуска: Хрупкави домашни гофрети

Страхотна рецепта за хрупкави гофрети, които ще съберат всички около масата и денят ви ще започне прекрасно.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

125 г масло 
3 яйца 
1 с.л. захар 
1 щипка сол 
1 ванилия 
1/2 ч.ч. вода 
брашно около 150г

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се разтопеното масло, щипка сол, ванилията, водата и брашното като се разбърква хубаво. Получава се тесто по - гъсто от боза, почти като кексово. Пече се в гофретник като не е необходимо формата да се маже с мазнина, т.к. има доста масло в сместа. От това количество излизат 6 броя гофрети, пише az-gotvia.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?