4232

Най-бързата крем торта! Готова за 20 минути, без печене и с божествен вкус РЕЦЕПТА

Ако търсите лесен, бърз и бюджетен десерт, който ще впечатли гостите ви за нула време, тази крем торта е перфектният избор

 

Само за 20 минути ще създадете невероятно вкусен сладкиш с мек пандишпан и неустоим крем, който ще се хареса както на малки, така и на големи.

Освен че е бърза за приготвяне, тази рецепта ще ви помогне да оползотворите останал сух кекс или сладкиши, вместо да ги изхвърляте.

 
Необходими продукти:

1 литър прясно мляко
300 грама захар
1 пакетче ванилово нишесте
Пандишпан или останали сухи сладкиши (кроасани, бисквити, вафли)
Шоколад за настъргване
 

 

Как да приготвите крем тортата?

✔ 1. Сварете крема – В по-голям съд пригответе нишестето според инструкциите на опаковката.

✔ 2. Добавете основата – След като кремът е готов, натрошете сухия кекс или кроасаните директно в същия съд. Разбъркайте, за да се напоят добре.

✔ 3. Оформете десерта – Пресипете сместа в тава или форма за кекс и оставете в хладилник за няколко часа, за да стегне.

✔ 4. Декорирайте – Преди сервиране настържете шоколад и добавете ядки, плодове, натрошени бисквити или шоколадови пръчици по желание.

 
Защо тази торта е толкова специална?

Приготвя се за 20 минути – идеална за неочаквани гости.

Бюджетен десерт – прави се с минимални продукти.

Използва остатъци от сладкиши – никакви излишъци, всичко се оползотворява.

Лека и ароматна – кремът и пандишпанът се съчетават перфектно.

С тази бърза и лесна рецепта винаги ще имате под ръка перфектен десерт за всеки повод!

Да ви е сладко!

Анкета

Как оценявате новото редовно правителство "Желязков"?