3906

Лятно изкушение: Хрупкав и вкусен паниран карфиол с бира РЕЦЕПТА

Рецептата е страхотна, опитайте я. Ще ви стане любима.

 

Необходими продукти:

1 средна глава карфиол

1 ч.ч. бира

2 яйца

брашно

2 скилидки чесън

черен пипер

сол

Начин на приготвяне:

Карфиолът се измива и накъсва на розички. Залива се с вряла вода за минута.

Всички продуктите за панировката се пасират с пасатор, пише struma.bg.

Розичките се посоляват. Всяка се потапя в панировката и се пържи в дълбок съд с олио.

Готовият паниран карфиол се отцеждат върху салфетка или кухненска хартия от излишната мазнина.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?