3906

Крехки и сочни: Най-вкусните вратни пържолки на фурна РЕЦЕПТА

Сочни, крехки и ароматни: Най-добрите подправки за перфектни вратни пържолки!

 

Свинските вратни пържоли са класика в жанра и присъстват на трапезите ни целогодишно. Днес обаче ще споделим кои са подправките, благодарение на които вратните пържолки стават още по-сочни и вкусни.


Как се приготвят най-сочните вратни пържоли?

Продукти, които са ви нужни:

 

вратни пържоли - 4 бр. по 250 г всяка
червено вино - 200 мл
прясно мляко - 200 мл
соев сос - 50 мл.
сол - 1/2 ч.л.
черен пипер - по 1 ч.л. и чубрица


Начин на приготвяне:

 

Смесете всички подправки, които са в списъка. След това си пригответе тава с подходящ размер и намажете дъното и с малко мазнина. Поръсете от подправките и подредете пържолите. Отново поръсете с микса от подправки.

В отделен съд смесете виното, млякото и соевия сос, пише actualno.com. Разбъркайте, за да се получи хомогенна смес и залейте пържолите с тази ароматна марината.


Оставете ги за два часа в хладилника, след което ги изпечете до получаване на златиста коричка.

Поднесете още топли в компанията на любима гарнитура.

Да ви е вкусно!

Анкета

Ще имаме ли редовно правителство или пак отиваме на предсрочни избори?