49

Как да използвате цветовете на тиквичката при готвене

Цветовете от тиквички са красиви, обагрени в преливащи оранжевожълти нюанси. Те също са годни за консумация, както и самите тиквички. Използват се в кулинарията, където съпътстват различни ястия. Те са високо ценен деликатес, характеризиращ се с леко сладък бадемов вкус. Използват се в гурме кулинарията за декорация, акценти и специалитети. Консумират се сурови или готвени - пълнени, панирани и т.н. А може и да се изсушат и ползват за чай, украса или готвене.

Цветовете на тиквичката са добър източник на витамини и микроелементи, омега-3 мастни киселини, цинк и протеини, фолиева киселина.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Paula Fox

Paula Fox

12.06.2022 | 19:04

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 6

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?