Хит на сезона! Най-вкусният миш-маш, който някога сте опитвали РЕЦЕПТА
- 15:25, 22.08.2024
- 17:31, 22.08.2024
- 3058
- 0
Тайната на перфектния миш-маш: Най-вкусният, който сте опитвали!
Лятото е към своя край и ако искате да му се насладите истински, трябва да опитате тази рецепта за миш-маш.
Необходими продукти за миш-маш:
800гр червени чушки (прави или камби)
400 гр кълцани домати (консерва)
200 гр сирене
5 яйца
3 с.л. слънчогледово олио
3 скилидки чесън
2 малки глави лук
½ ч.л магданоз
½ ч.л. чубрица
¼ ч.л. черен пипер
Начин на приготвяне:
Измийте, почистете и нарежете на малки парченца чушките.
Сложете олиото в дълбок тиган и загрейте. Запържете чушките за около 5 минути и затворете с капак. Оставете да се задушат за 20-ина минути на среден огън като разбърквате от време на време.
През това време чукнете яйцата в купа и разбъркайте добре с вилица. Нарежете на кубченца. сиренето.
Обелете и нарежете лука и чесъна. Добавете ги към чушките. Махнете капака и запържете за малко докато се изпари почти цялата вода, която чушките са пуснали.
Сипете в тигана консервата домати и подправките. Оставете да поври докато се посгъсти, пише actualno.com.
Сипете и яйцата, и разбъркайте. След 2-3 минути добавете и сиренето. Разбъркайте и, след като се запържат и яйцата, е готово за сервиране.
Насладете се!