Следвайте ни

Домашен течен шоколад за разкошна закуска

viber icon

Необходими продукти:

захар – 300 г, сухо мляко – 250 г, масло – 125 г, какао – 2 с.л., ванилия – 1 бр.

Начин на приготвяне:

В 150-200 мл вряща вода се изсипва захарта, а след това и маслото. В дълбока купа се смесват млякото, какаото и ванилията.

На тънка струя се изсипва сиропа, като се бърка усилено, за да не станат бучки.

Сместа се изсипва в чашки и се слага в хладилника.

Забележка: Ако шоколадът е рядък се слага още сухо мляко.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?