4232

Бързо и лесно! Най-вкусната пилешка салата за вечеря РЕЦЕПТА

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

пилешко месо - 400 г
кисели краставички - 5 - 6 бр.
моркови - 1 бр.
гауда - 100 г
чесън на прах - 1/4 ч.л.
сол - на вкус
черен пипер - 1 щипка
лимонов сок - 1 с.л.
майонеза - 100 г

 


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Използвайте пилешко месо от гърди или бутчета. Можете да го сварите или изпечете на фурна.

Готовото месо нарежете на лентички.

По същият начин нарежете морковът и гаудата.

Сложете всичко в купа и овкусете със сол, прясно изцеден лимонов сок и смлян черен пипер.

Накрая прибавете майонезата и разбъркайте, пише gotvach.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?