Следвайте ни

Бърза и вкусна вечеря: Ребърца с лук на фурна РЕЦЕПТА

viber icon
Това е една лесна рецепта с малко продукти, която можете да приготвите през седмицата.

 

 
 
 
Необходими продукти:

1 кг. свински ребра
5-6 глави червен лук
Червен пипер
Сол
Начин на приготвяне:

 

Ребърцата се измиват и нареждат в тавичка. Посоляват се, заливат се с вода и се пекат на силна фурна до получаването на червеникав загар. Когато той се появи се обръщат.
 
Зачервят ли се и от двете страни е време да добавите червения лук. Той се нарязва на полумесеци и се намачква със сол на вкус и червен пипер, пише actualno.com.
 
Добавете лука в тавичката и печете още 20 минути на 180 градуса.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?