Бърз крем с ягоди РЕЦЕПТА

ПРОДУКТИ: 400 г цедено кисело мляко, 200 г сирене „Рикота“, 200 г подсладено кондензирано мляко, 200 г ягоди, 100 г ореховки, 50 г захар, 10 г ванилова захар, 30 мл ликьор, кората на един портокал.

ПРИГОТОВЛЕНИЕ: Ягодите се почистват и се режат на четири по дължина. Поръсват се със захарта и ликьора и се оставят да се мариноват за 2-3 часа. Киселото мляко се разбърква с рикотата, кондензираното мляко, настърганата портокалова кора и ваниловата захар.
Кремът се разпределя в чаши, отгоре се поръсват плодовете и натрошените ореховки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?