4232

Балканска класика за всяка трапеза: Чудна свинска кавърма за обяд РЕЦЕПТА

Рецептата, която ще ви представим ще стане любима на цялото семейство

 

Подходяща е за обяд и вечеря.

 

Необходими продукти за свинска кавърма:

1кг свинска плешка

2 глави лук

около 400 грама печурки

1 морков

1 червен пипер

чесън

2 пресни домата

мащерка, сол, черен пипер


 

 

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на хапки и го запържете в гореща мазнина. Добавете към него лука, нарязан на полумесеци и нарязания на дребно чесън.

Когато лукът стане прозрачен, прибавете и гъбите, сложете сол, черен пипер и прясна мащерка (по желание). Когато и гъбите се запържат, добавете нарязания на едри парчета пипер.

Прибавете към ястието 1 ч.л. червен пипер и веднага след това настърганите домати.

Гответе още няколко минути и изключете, пише Actualno.com.

Да ви е сладко!

Анкета

Ще имаме ли редовно правителство или пак отиваме на предсрочни избори?