1939

Ароматна закуска: Вкусните хлебчета на баба

Представяме ви една чудна и неустоимо вкусна рецепта за чеснови хлебчета, които може да хапвате самостоятелно, или да използвате като основа за брускети, сандвичи и т.н.

Продукти:
½ чаша масло, размекнато
3 супени лъжици зехтин
4 скилидки чесън, пресован
1 супена лъжица чесън на гранули
1 супена лъжица пресен магданоз, ситно нарязан
½ чаена лъжица сол
4 филийки хляб
 
Приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Постелете тава за печене с алуминиево фолио. Смесете мекото масло, зехтина, чесъна, чесновите гранули, магданоза и солта в купа, пише az-jenata.bg. Разбъркайте много добре, докато се смесят напълно.

Намажете всяка филийка хляб със сместа. Подредете филийките в тавата. Печете за около 25-30 минути или до получаване на златиста коричка.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?