Следвайте ни

Ароматна закуска: Панирани филии от козунак с канела и коняк

viber icon

Необходими продукти:

1 бр. сух козунак, 3 яйца, 200 мл прясно мляко, 2 с.л коняк, 2 ч. л. захар, 1 ч. л. канела, 100 мл олио за пържене

Начин на приготвяне:

В купа се разбиват яйцата, коняка, прясното мляко, захарта и канелата с помощта на вилица. Сухият козунак се нарязва на филии, не много тънки, за да не се разпадне. Всяка се топи в яйчената смес. Пържим в загрята мазнина от двете страни. Поднасяме с кафе.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?