Следвайте ни

Алкохолът в кухнята - кой къде се ползва

viber icon

Картофи и бира

Класическата комбинация от бира и картофки всъщност е и добро съчетание при приготвянето на различни видове картофи на фурна. Вместо вода им долейте същото количество светла бира.

Пиле и водка

Водката няма остатъчен вкус, за разлика от много други видове алкохоли. Водката ще направи пилешкото ви крехко и ще се топи в устата.

Вино и месо

Разбира се, добре познатите класически комбинации между червено вино и червени меса, бяло вино и бели меса важи и при приготвянето на маринати и ястия. Когато готвите с алкохол, ароматът му се насища в самото ястие и го променя. Затова използвайте среден или над средния клас вина.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?