Подай сигнал

Гръмна нова версия кой сяда в стола на Слави

Лайфстайл

от Екип Марица 75402 прегледа 0

Гръмна нова версия кой сяда в стола на Слави

Все по-усилено се носи слух, че продуцентът Маги Халваджиян отново е затоплил отношенията си с bTV и ще прави ново вечерно шоу там. Повод за мълвата дават честите посещения на бащата на „Като две капки вода“ в медията. Хора от телевизията дори твърдят, че Халваджиян е пред подписване на договор за вечерно толк-шоу с гости и балет, което ще запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото напускане след 19 години в ефир.

Маги вече даже представил промо за предаването и то най-вероятно ще стартира наесен. От компанията, цитирани от в. Монитор, не крият, че преговарят с bTV. Глобал груп е на пазара вече над 20 години и това е, с което се занимаваме - проекти за нови предавания, сериали. Нищо невероятно няма в това да работим с всички телевизии. Но не можем да коментираме нищо повече от това, защото тези преговори и срещи, и това, което се говори на тях, е с условие за конфиденциалност допълниха пред нас от компанията на Халваджиян.

Срещите между Халваджиян и bTV се случват много преди Слави Трифонов да обяви желанието си да спре предаването на 6 май. Евентуалното бъдещо завръщане на арменците в телевизията не е продиктувано от липса, която трябва да запълнят. А в последно време стана и все по-възможно. Припомняме, че продуцентската им компания правеше голяма част от външната продукция на медията преди години, включително сериала „Седем часа разлика“, но разрив в отношенията и обвинения в опит за цензура разделиха пътищата на двете компании. Ръководството на bTV, което тогава влезе в конфликтa обаче, вече е в историята и явно това стимулира Халваджиян да затопли отново отношенията.

Коментари


Трябват ти пари? Вземи ги !Опитай късмета си сега ! https://bit.ly/2vGdh7g

Полинке иди гледай турските помии,както и на арменската мишка измислените предаваниенца. Тях никой не ги гледа! Слави е недостижим!Изчерпал ти се е малкия мозък! Шоуто е най-гледаното в България!И тук въобще не става дума за негово изчерпване,ТОЙ ОТКАЗВА ДА ПОДНОВИ ДОГОВОРА С БТВ,А НЕ ЧЕ ТЕ ГО СВАЛЯТ!Сгряваш ли сега? Повярвай на твоя любимец Борисов,дето всеки ден облъчва хората,че едва ли не вече сме държава на средноевропейско ниво,и че всичко е цветя и рози. Слави е институция,а дребни мишки като теб,си остават зад прозореца на събитията!

Това платени коментари ли са? Слави се изчерпи преди повече от 15 год. Не мога да повярвам, че все още има кой да гледа и харесва най-вече

Никой не може да замести Слави!БТВ да си подготвя багажите за изнасяне от сградата и за закриване!!! Дано Слави се върне по-бързо в която и да е телевизия или в своя защо не!!! На никой не му пука за тоя арменец и помийните му предавания!

Никой не може да замести Слави Трифонов.

Жив и здрав да е, и ще чакам с нетърпение да се върне моят любимец Слави. Никой не може да го замени в сърцата на хората като мен!!

Не зная причините, но Моят сиппатяга Слави Трифонов щом няма да го има нищо няма значение!!! Много жалко! Да е жив и здрав и, ще чакам денят в който ще се върне отново!!!

За пари какво ли не се прави.Не се нахраните!

slavcho shte ni.lipsva no shoot o produljava s novi nishta

Едно време като се получеше разминаване в програмата пускаха Музикална пауза ! Сто пъти по добре да я въведат отново от 10 до 11 отколкото да пробутват тъпите бози на Арменците ! Храчковци Суеци ще изтрия Босфор ТВ от всички устройства !!!

Palqcho kade si tragna be slez na zemqta

Halvadjiqn nemoje da dopalni mestoto na Slavi

Слави Трифонов,.... - Е, коледен- светия,.... И, ще- бъде, във- историята,.... Като, български- будител ......

Халваджан. Може. И. Да. Замести. Слави. Но. Само. Колкото. Да. Запълни. Времето. От. 22.00 до. 23.30.. друго. Заместване не. Може. Да. Има. Просто. Защото. Маги. Не. Е. Слави....

Тоя смешник да си ходи в русия

По добре на местото на Слави Трифанов да дават Господари на ефира

Кой ще гледа смешните предавания на халвата халваджиян. Я, да ходи по островите