Следвайте ни

Извънредно! Откараха спешно в болница кмета Здравко Димитров, оперират го

viber icon

 

Кметът на Пловдив Здравко Димитров е приет по спешност в болница, научи "Марица". Градоначалникът е със счупено рамо и трябва да му бъде направена операция.

Припомняме, че Димитров се лекуваше доскоро от коронавирус в "Пълмед". Миналата седмица той бе изписан от здравното заведение в отлично състояние.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Киро куций

Киро куций

28.11.2020 | 15:08

Характерно за глупци е,че си мислят нещо е минало и всичко е минало!Бойко,вразуми се докато може да минеш само със затвор!Не мисли,че Бог е сляп,кого се опитваш да лъжеш?

Отговори
7 5
Нали

Нали

28.11.2020 | 14:55

Жан Виденов си загубил работата! Дали ще го компенсират с хиляди левове, както компенсираха народа по негово време?

Отговори
8 5
Нали

Нали

28.11.2020 | 14:52

Характерно за прекаралите ковид, е че рамената им се чупят! Носете си маските, мийте си ръцете, спазвайте дистанция и всичко ще бъде наред!

Отговори
7 9
САМО ЗАПЛАТАДЖИИТЕ ползват щедри "болнични"

САМО ЗАПЛАТАДЖИИТЕ ползват щедри "болнични"

28.11.2020 | 19:54

Както се оплакват от АСОЦИАЦИЯТА НА МИЛИОНЕРИТЕ МИЛИОНЕРКИТЕ И ИМПЕРИАЛиста държавата не им признава кризисните загуби, не им покрива щетите и си остават със ...накраденото, разбогатялото и натрупаните многомилионни бетони... Докато пловдивският КлЕТ сладко си цица "болнични" отгоре на ЗАПЛАТАТА. 'Г'Е'Р'Б': =РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА!= Хвала!

Отговори
1 1
Фен На Де Бъ

Фен На Де Бъ

28.11.2020 | 19:57

Ха, ха! Склеротичният доктор със самочувствие на всезнайко се активира отново! Ей, смешник, иди на психиатър! На никого не му пука от простотии те, които пишеш !

Отговори
0 2
на "Фен На Де Бъ" кака му

на "Фен На Де Бъ" кака му

28.11.2020 | 20:00

1.Нека пишкат коментаторите бе, става четивно, пък ти недей да четеш като не ти се нрави. 2.Нямаш възражения по същество, значи ПРАВ Е човекът, само личностни нападки "ad hominem" НЕ ВАЖАТ. 3.Щом злобееш чак толкова с пяна на Мутрата това доказва че репликата има ЗНАЧЕНИЕ, голямо, а? А? 4.Глуповато е намерението ти да го откажеш тоя по този начин, защото дава ОБРАТЕН РЕЗУЛТАТ. 5.Психиатрите са заети с маркучи да удължават агонията на умирающите вместо уж "лечение", така че... ТЦ. 6.Ти си май оня известен активист от "Пловдив-Он-ЛАЙН"арското АгитТабло на полк. Баев, писател, ГЕРБ, дето с дежурния служебен 24/7 хейтър "читател" на всяка реплика лепвате отегчителни клишета против ДаниК? Кютай си там, където никой вече не кликва.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?