Гореща красавица от „Откраднат живот” щяла да замени Гала

Може би не всеки познава Елена Карабойчева, но всеки знае коя е сестра Чокова от хитовия медицински сериал „Откраднат живот”, чийто нов сезон стартира преди броени дни.

Интересът към сагата постоянно ескалира така, както и към всеки от героите в него. За мнозина, например, е безкрайно интересно да разберат доколко се припокриват образите – на актьора с неговия герой. На този въпрос, но и не само, ни отговаря лично сестра Чокова или Елена Карабойчева.

Тя не е дипломирана актриса и въпреки това ролята в „Откраднат живот” не е първото й участие в телевизионна продукция. Зад гърба си ефектната красавица, която между другото е майка на цели три деца, има редица роли в български сериали, както и участия в риалити формати.

Преди години й предложили стола на Гала в „На кафе”. „Тогава бях на 24-25 години. Предложиха ми да застана на мястото на Гала, която започваше на „На кафе”, а преди това водеше едно друго предаване. Само че тогава децата ми бяха още много малки, мъжът ми – много ревнив и така (смее се). Не се случиха нещата и ми беше мъчно, защото много ми се искаше”, разказва в интервю за вестник „Шоу” красавицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?