Горчиво! Слави Трифонов вдига сватба СНИМКА НА БУЛКАТА

Освен нов телевизионен проект и политическа партия, Слави Трифонов подготвя още едно важно събитие в близкото бъдеще. Дългия вдига сватба! Гологлавият шоумен ще жени любимия си наследник – племенника си Теодор Трифонов, пише „Галерия“.

Близки до Тео разкриха, че си има нова приятелка от близо година и двамата са силно влюбени. От няколко месеца Тео и половинката му живеят заедно и имат сериозни намерения. А мама Здравка – бабата на Тео, настоявала двамата да вдигнат сватба, както си му е редът.

Новата приятелка на младия Трифонов много се харесала на Слави. Освен красива, едрогърдата брюнетка, била изключително интелигентна – любимата комбинация на Дългия. 

Не е тайна, че шоуменът не харесваше бившата приятелка на племенника си. Благоевградската певица Анели Николова била твърде агресивна за добродушния Тео, смятал Слави. Припомняме, че Анели, която е и акушерка, доста парадираше с връзката си с наследника на Дългия и обичаше да се описва в медиите като „снахата на Слави“. Тео обаче се влюбил в друго момиче и преди близо година с Анели се разделили.

Съдейки по статусите й в мрежата, певицата все още страда по него. За раздялата им с Анели вина имал и самият Трифонов, който открито показвал неприязънта си към певицата, а Тео винаги се влияел от мнението му. Нещо повече – според запознати именно Дългия сватосал племенника си с новото момиче.

Откакто се събрали, двамата са неразделни и обикалят света. Миналия месец бяха на екскурзия в Тайланд, където се говори, че Тео й подарил годежен пръстен.

Близки до младежа се съмняват, че сватбата ще е пищна и помпозна, тъй като Тео не бил по показността. Очаква се вуйчо му да е доста щедър със сватбения подарък, а сред залозите са – мезонет в столицата, луксозно возило или околосветско пътешествие.

Тео винаги е бил галеникът на Слави. Веднага след като завърши икономическото си образование, синът на Петя Трифонова започна да движи част от бизнеса на вуйчо си. Освен че менажира недвижимите му имоти, отскоро Тео започнал да помага и в организацията около новата телевизия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?