Голяма промяна в живота на две зодии, трета получава подарък

Овен -Тази събота ще ви предостави много възможности за самоизразяване. Недейте да скромничите, но и не се изхвърляйте. Сега е важно да сте максимално естествени.

Телец -Ако сега не направите първите крачки към мечтата си – рискувате то да остане само една мечта. Животът обича смелите. Какъвто и да е резултата ще сте били верни на желанията си.

Близнаци -Тази събота ще нанесе своите корекции в плановете ви. Няма да има какво да направите. Намерете положителното в цялата ситуация - със сигурност ще има и такъв момент.

Рак -Денят ще ви донесе много подаръци. Някои дори ще са късметлии да получат материални и нематериални. Със сигурност сте късметлии и не забравяйте да направите добро, за да се отблагодарите на съдбата.

Лъв -Ако днес трябва да направите избор, направете всичко възможно, за да отложите това. Не допускайте да бъдете притиснати до стената. Сега е момент за изчакване, не за действие.

Дева -Тази събота не обещавайте нищо. Нито на себе си, нито на някой друг. Ще сте изпълнени с най-добри намерения, но способностите ви няма да ви позволят да се справите с това, което искате.

Везни -Денят ще ви донесе разнообразие, което дори на вас ще ви е трудно да понесете. Ако информацията ви дойде прекалено много, опитайте се просто да се „изключите“ и да останете само в ролята на наблюдател.

Скорпион- Тази събота е от изключителна важност да сте на висота, каквото и да правите. Вечерта може да получите изненадващо обаждане от човек, когото почти сте забравили.

Стрелец -Тази събота посветете на грижата за животните. Посетете приют, където да помогнете, а ако нямате домашен любимец може да обмислите вероятността да осиновите. Не мислете за трудностите, любовта, която ще получите ще е много повече.

Козирог -Тази събота е добре да се погрижите за вашия личен комфорт и душата си. Откъснете се електронните джаджи, разходете се или посетете театър или изложба. Може и да се затворите у дома с книга.

Водолей -Тази събота се спомнете за дадено обещание. Колкото и да е незначително да ви се струва то, неизпълнението му може да доведе до голямо разочарование у човек, който е важен за вас.

Риби -Тази събота може да ви напомни за ваши действия, които с удоволствие бихте забравили. Всеки има подобни моменти в живота си. Важното е да сте го осъзнали и повече да не го допускате.


източник: Actualno.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?