Гладнишка се забавлява на "Титаник"

Звездата на хумора Милица Гладнишка пристига с новия си музикален спектакъл „Титанично” в Дома на Културата „Борис Христов”. Представлението ще е на 23 февруари от 19 часа.

В него Милица ще изпълни авторското си парче The Beach. „Титанично" бе обявен за музикален спектакъл на годината. Той е вдъхновен от подвига на музикантите на кораба „Титаник”, които свирят до последно на палубата на потъващия кораб. Музикалният спектакъл има красиви сценични костюми, които са дело на македонския дизайнер Стърджан Кръстевски. „Титанично” върви с изпълненията на пианиста Васил Спасов и контрабасиста Борис Таслев.

 

На барабаните сяда Атанас Попов, а тромпетът на Михаил Йосифов ще създава трагикомичната атмосфера от палубата на потъващия кораб. Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия  край.
В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?