Подай сигнал

Глад! Бивш актьор на Слави Трифонов остана на вода и кафе

Лайфстайл

от Екип Марица 61476 прегледа 0

Руслан си спечели огромна популярност с "Шоуто на Слави"

Руслан Мъйнов свали 25 кг преди 7 г. и оттогава се пази да не напълнее отново. Бесарабският българин не хапва почти нищо през деня, а глада си подтиска с кафета, мляко и минерална вода. Екранният Спас Лютов от „Столичани в повече” изпива по 5-6 литра течности на денонощие.

Папараците на „Уикенд” засякоха 42-годишния актьор в района на читалището в кв. „Дружба”, където с колегите му снимат предаването „Комиците”. Руслан пристигна на работа в тъмночервения си нисан, а щом слезе от колата, се запъти към малко магазинче за цигари и напитки. От търговския обект Мъйнов си взе кафе и две еднолитрови бутилки с минерална вода – нищо, че в раницата му вече имаше едно шише.

Запасил се добре с течности, комикът се върна при автомобила си, защото се сети, че е забравил нещо важно. От колата той извади найлонова чанта с 4 буркана домашно кисело мляко – скромният му обяд. После с бодра стъпка се отправи към импровизираното студио, като на входа на читалището се спря и огледа стоварените там камари с книги.

Руслан генетично е предразположен към напълняване и му е много трудно да поддържа теглото си в нормални граници. Навремето той пробвал какви ли не диети за отслабване и никоя от тях не дала резултат. Талантливият бесарабски българин успял да стопи мазнините си чак когато започнал да спазва специален хранителен режим, популярен под името „Зоната”.

Руслан Мъйнов
Руслан Мъйнов

Коментари