Георги Христов загуби най-близкия си човек навръх Великден

Георги Христов е съкрушен, след като на Великден от този свят си отиде и баща му Стефан, пише show.blitz.bg. Наскоро звездата сподели в тв интервю, че не може да преживее загубата на майка си, но ето, че съдбата му нанася втори тежък удар в много кратък срок. Тъжната новина съобщи в социалните мрежи неговият приятел - художникът Димитър Митов-Комшин.

„Приятелят ми от детинство – Съмо, или Стефан, го няма. Тежко е, болно ми е, и така е – оредяват нашите редици. А той беше толкова светъл човек“, това споделя в пост творецът, който дълги години е бил до бащата на голямата ни звезда Георги Христов – Стефан.

Като всеотдаен и предан баща на двама синове, скромен човек, пословичен с добрината си и винаги готов да помогне при нужда, го определят и други приятели от квартала, познавали Съмо.

„Уважаван е като неформален лидер от млад в квартала ни. Невероятен човек беше", с тъга отбелязва и съседка на бащата на певеца Мими Бойкова.

Както казахме, това е втора загуба на близък човек за звездата Георги Христов. Преди година си отиде майка му – Павлина. Двамата имаха много силна връзка в последните 20 години. Живееха заедно в село Волуяк. Павлина бе дългогодишен военен служител и след ранното си пенсиониране изгради страхотната си къща заедно с по-малкия си син – Жоро.

„С мама си отиде и част от душата ми“, сподели наскоро изпълнителят на „Черно и бяло“. Той още не е преживял загубата й. До него бил единствено брат му и снахата, които от време на време идвали с децата си, за да разведряват Христов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?