Гавра в поп фолка! Софи изневери на Гринго с най-близкия му

Дълго време Софи Маринова носи гипс на счупена ръка и така ходеше по участия. Според пикантна клюка ширеща се из ромските кръгове бившият й вече съпруг Тодор Давидов-Гринго й е посегнал защото имал сериозни съмнения, че любимата му му кръшка с чичо му.

Скандалът се разразил, след като айтозлията изловил благоверната си жена да чати с чичо му. Макар че в съобщенията нямало нищо смущаващо, Гринго изпаднал в яростна ревност и с един удар счупил ръката на половинката си, пише lifeonline.bg.

Латиноамериканските сериали в отношенията с роднините на ромката са всеизвестни, припомнете си, че тя се залюби с доведения си син Дачо на по-предишния си мъж Петърчо.

След развода, Дачо и Софка искаха да се оженят, но Петър ги заплаши с линч и така брака между роднините беше осуетен.

Връзката на певицата с Гринго пък е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Преди три години ромската перла се оплака публично, че мачото я е пребил.

Домашното насилие е било ежедневие за Софи. Малко преди да сключат брак изпълнителката на "Стари рани" се появи с остригана коса, а за това отново бе заподозрян младият й мъж, който дълго време е гравитирал в среда на сводници и е "попил" от методите им и отношението към жените.

Въпреки тежкия му характер, двамата си казаха "Да" в началото на март, малко след като Давидов излезе от затвора където лежа година и половина за изнудване и рекет.

Само преди две седмици Софи смени името си в личната си карта с това на Давидов, а сега вече са разведени официално. Гринго излезе наяве в интернет с видео за да съобщи, че наистина семейството им е минало, като потвърждава че имали поне 60 скандала, което прави за 4 месеца брак пердах всеки ден.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Bog e Lubov

Bog e Lubov

24.07.2019 | 14:56

ZASRAMETE SE BE HORA... Horaliste...ili ..dqwoli??Palni...sas Zloba i...intrigi

Отговори
0 0
Психо травматолог

Психо травматолог

24.07.2019 | 10:19

Не знам някой интересува ли се от тези примати Как си изневеряват с или без клизма.Тази безформена физиономия дори и клизма на устата да си направи пак ще има лош дъх.

Отговори
14 1
Цигани

Цигани

24.07.2019 | 10:05

Примати

Отговори
10 1
Митко

Митко

24.07.2019 | 08:41

Типична постъпка на малоумна к**** да не забравяме че все пак на Софи Маринова нещо и хлопа дъската

Отговори
8 2
Сандокан

Сандокан

24.07.2019 | 08:29

Лел мукар тоги!!!

Отговори
0 2
Баба

Баба

23.07.2019 | 22:32

Хубава работа ама ромска .

Отговори
22 1
Бай Курти

Бай Курти

23.07.2019 | 20:30

Циганите са по близки до маймуните от колкото до хората

Отговори
33 4
 Страхотен български сайт за игри от които се печели!

Страхотен български сайт за игри от които се печели!

23.07.2019 | 16:47

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - https://vipigri.com/register.php?ref=70876& bsd=VXkF9zYbBXv

Отговори
1 16

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?