71

Зрелищна кушия: Десетки ездачи галопираха в Долнослав СНИМКИ

Над 800 души се събраха за традиционните кушии за Тодоровден в Асеновградското село Долнослав. Обичаят за така наречения Конски Великден е традиционен за селото от много години, но местните коментираха, че за първи път интересът в толкова голям. 

Тържествата започнаха  с водосвет за здраве до конната база. А след това стартираха и конните надбягвания, в които се включиха десетки ездачи, които освен завидно майсторство на седлото, показаха и ефектни изпълнения, заедно с четирикраките си спътници. 

Хубавото и слънчево време пък позволиха на малки и големи да се включат и в организирания поход до параклиса „Св. Тодор“, разположен на един от хълмовете над селото. 

Празникът за Тодоровден се оказа и първи досег с благородните животни за редица малчугани, които след награждаването на първенците в кушиите ще имат възможност да се възползват от безплатни от обучения по конна езда. 

Организатори от ОП „Туризъм“ към община Асеновград и Клуб по коневъдство и конен спорт „Цар Иван Асен“ пък се надяват днешния празник да запали не само децата, но и родителите им по ездата.  

Снимки Наташа Манева

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
ass

ass

23.03.2024 | 15:40

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/bman

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?