46

Валерия от "Ергенът" смая цял Пловдив със стил и изящество СНИМКИ

Избраницата на "Ергенът" Евгени Генчев - Валерия прекара почти цял ден в центъра на Пловдив. Причината - концертът на нейния любим на Античния театър. 


Красавицата се появи на мястото на шоуто към 16 часа, облечена зашеметяващо - в официална къса черна рокля с ефектни ръкави и обувки в тон на високи токчета. Въпреки че й се наложи да катери стръмните стълби на Античния театър и да изпита известно неудобство, Валерия доказа, че от любовта по-силно чувство няма и се бе постарала да изглежда перфектно. Часовете, прекарани в Пловдив, никак не бяха скучни за изящната моделка. Тя присъства на фенската среща с Евгени Генчев, която се проведе 3 часа преди концерта. Почитатели на виртуозния пианист, които си бяха закупили ВИП билети, имаха възможността да разговарят с него на всякакви теми, да присъстват на репетицията за спектакъла му, също да се снимат с него и да получат автограф. 

Малко след 18 часа Валерия, в компанията на още три красавици от предаването "Ергенът" - Пам, Райя и Боряна, застанаха пред фонтана с пеликаните на Главната. Не бяха нужни повече от 5 секунди на грациите, за да привлекат вниманието на пловдивчани. Пред тях се струпаха десетки, които се надпреварваха за снимка с любимките си от тв екрана. 

Валерия получи безброй заслужени комплименти. След около 15 минути изненадваща среща с фенове, дамите се отправиха към Античния театър, за да наблюдават шоуто на Евгени. Изящната и нежна Валерия седна на първия ред в оркестрината, на два метра от пианото на любимия. До нея се разположи писателката и сценаристка Ваня Щерева. Избраницата на Евгени не спря да получава комплименти и внимание от почитатели на предаването "Ергенът". След старта на концерта, красавицата снимаше Евгени с телефона си и видимо се наслаждаваше на всяко негово изпълнение. 

Двойката от "Ергенът" е най-одумваната вече месеци наред. Говори се какво ли не, но е факт, че горещата дама е редом до Евгени и желае компанията му. снимки от Наташа Манева

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?