1553

Театър за един зрител в Цар-Симеоновата градина

Театър за един зрител разигра бургаска трупа в Цар-Симеоновата градина  в рамките на фестивала "TheatAir". Театър "Трио" инсталира край Виенския павилион своя "Театромат" - кутия с аудиослушалки, в която кратко представление в рамките на няколко минутки може да гледа само един зрител.

Представленията "Домът ни - гората" и "Домът ни - океанът"  са адресирани към малчугани на възраст над 3 г. и президвикаха интереса им. Малката Кати с любопитство "влезе" в горския свят, но леко се подплаши от зайчето, което изскочи от гористите дебри.

Трио театър е основан през 2011г. и експериментира в различни театрални форми, но във всички представления основното изразно средство е музиката. Ивайло Енев, Пламен Андреев и Александра Енева участват в много международни фестивали.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 19:08

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?