Следвайте ни

Шест магии на Арт Войс Център омаяха публиката СНИМКИ

Новата великолепна шесторка на Арт Войс Център посрещна лятото с изискан концерт в залата на знаменитата вокална школа в Пловдив. В „Магия Джуниър" участват два от талантите, които покориха публиката на „Шоуто на Слави" в проекта „Нова звезда" - Виктория Димова и Ивайла Терзиева. Останалите четири момичета са Венера, Рая, Аглея и Валерия.

Те започнаха концерта с „Бре, Петрунко" и продължиха с хита „Безименна песен по ноти" на композитора Валери Костов, с която спечелиха трето място на Детската мелодия на годината. Забележителното е, че голяма част от песните, макар и в нов аранжимент, са изпълнени вече от по-големите звезди на школата - 4Magic.

Сред тях са „Man in the Mirror", „Set Fire To The Rain" и „Wannabe". Момичета изнесоха рецитал от най-висока класа, смениха два пъти тоалетите и изпяха песен на бис. В залата да ги подкрепи дойде специално Елия от 4Magic. „Смятам, че вие сте готови за голямата сцена. На вашата възраст ние още не бяхме дошли да пеем в Арт войс Център", окуражи ги тя.

„Най-голямото постижение на „Магия Джуниър" е, че  вървят по стъпките на 4Magic и пеят по-добре от тях на тази възраст. Изпълняват много трудни неща на четири и пет  гласа. Ще ми се тази група да остане и да се развие", заяви ръководителят на школата Руми Иванова.  

Снимки: Авторът

Руслан Йорданов

Журналист

Руслан Йорданов е културен и политически репортер. Магистър по журналистика от СУ „Св. Кл. Охридски“. Носител на награди за журналистика „Черноризец Храбър“ (2010 г.) и „Пловдив“ (2017 г.).   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (1)

Колега

04.07.2019 | 20:48
2 1

Поздрав за слънчевата Руми.Педагог с любов и майсторство.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?