Следвайте ни

Сбогом, кукли! Здравей, училище! СНИМКИ

viber icon

Първият учебен ден винаги е бил свързван с огромно вълнение. Понякога повече у родителите, отколкото у децата, но в това няма нищо лошо. Все пак това е момент, в който детето прави стъпка към света на възрастните и то сериозна стъпка. Освен букварчето и чантата, малчуганите поемат юздите на бъдещето си и започват да мечтаят смело. 

В днешния ден Пловдив се изпълни с ученици. Първолачетата, по традиция, са най-развълнувани, тъй като за първи път прекрачват училищния праг. Униформи, цветя, сълзи и смях завладяха атмосферата на 15 септември. В ОУ "Петър Берон" в града под тепетата тържество се състоя само за първокласниците. От първи до пети клас пък бяха приветствани тази сутрин в СОУ "Св. св. Кирил и Методии".  Вижте паметния ден, запечатан през обектива на фотографа ни Наташа Манева. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Станчо Станчев

Станчо Станчев

20.09.2021 | 16:51

" Напред науката е слънце "това е добре но я да си кажем истината що после да не ни е криво !За много от дечицата робския живот тепърва започва !Чичковците олигарси най много се радват на новото попълнение което ще им трупа богатство !1% от тези деца ще са доволни от г-н живота а другите ?На крак човечета презрени на крак о роби на труда ,подтиснати и унизени ставайте срещу .......днешните олигарси изсмукали кръвта на вашите деди и бащи ! Факт ,когато фактите говорят и ГЕРБерската родна мафия трябва да мълчи !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?