49

Рокерки яхнаха мощните си "гаджета" в Пловдив СНИМКИ

Пролет пукна за рокерите в Пловдив.

По традиция любителите на високите скорости организират на 22 март мотошествие до Бачковския манастир, където палят свещ за здраве и безавариен мотосезон.

Стотици рокери се включиха в атрактивното шествие днес. Сред тях имаше и няколко жени.

 

"Това ми е гаджето",  заяви Гергана Николова за своя мотор Сузуки. Гери кара от пет години. Чувства се свободна на мотора. Този адреналин никъде го няма, казва тя. Обиколила е цяла България. Тази години ще ходи с мотора за първи път в Италия.

Атракцията на мото шествието бе Зорин от мото клуб клуб "Анархи", който кара американски мотор - 1520 кубика шест цилиндъра. 

Рекордът му е 8000 километра на месец, като е обиколил цяла България.  Сега вече работи на компютър и по-малко се движи със своята Валкирия.

Христо Йончев - Дунди от Вагабондс сподели, че мотошествието се провежда за 33-та поредна година. Слоганът този път е "Нека бъдем толерантни на пътя".

Предводителят на клуб Анархи Малчо каза за "Марица", че в клуба членуват 86 мотористи. За нас 22 март е национален празник. Пожелавам безаварийно каране на всички през тази година, допълни рокерът.

Евгени Захариев кара 600-кубиково Сузуки. Преди това е имал Кавазаки.
"Карането на мотор е свобода. Радвам се винаги, когато дойда на 22 март и видя толкова много машини на две колела. Нека да бъдем здрави, да ни пазят и ние да се пазим". добави Захариев. 

Снимки от Валентина Биларева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?