Следвайте ни

Посрещнаха президента с виртуозно шоу в Графа СНИМКИ

viber icon

Няколко хиляди души, сред които много млади хора и деца, посрещнаха преди минути Румен Радев в Граф Игнатиево. Президентът пристигна за шоуто, което се провежда днес в авиобазата.

Празникът започна с полети на ниска височина на всички хеликоптери от база Крумово.

Повече от час те кръжаха над Граф Игнатиево, като демонстрираха своята маневреност. При пристигането на президента бе демонстриран най-зрелищният номер от авиошоуто. Два изтребителя МиГ 29 подгониха на ниска височина самолет нарушител - български транспортен "Спартан". След няколко обиколки на пистата те принудиха "врага" да кацне.

Ревът на двигателите беше толкова силен, че по-малките дечица се стреснаха. Хлапетата обаче бързо се успокоиха при вида на атрактивните самолети в небето.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (2)

птица

04.07.2019 | 01:22
0 0

Добре де, като имаме два самолета на кръст, на какво Радев е бил генерал, че и командващ на някакви "Военно въздушни сили"? За толкова самолета в изправност командващият не може да е повече от старшина! А и за какво му дадоха при пенсионирането 140 бона обезщетение, за това че не можел да стане президент! Ха-ха-ха!

браво!

01.07.2019 | 09:32
2 0

всичките ни два самолета са излетяли...

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?