Следвайте ни

Показаха на Ангел Кунчев как се прави конфитюр, за да не хване вирус СНИМКИ

viber icon

Главният здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев, който днес беше на проверка в цеха за производство на конфитюр в с. Стряма, не се стърпя, извади телефона и не го пусна, докато не направи десетина снимки. 

А след като си свали защитната манта и ръкавици, сподели, че е приятно изненадан от условията, в които  се приготвя сладкото за износ и вътрешен пазар. Собствениците на фирма "Цима" ООД Николай, Цветан и Георги Жекови отвърнаха, че даряват на медиците, които пряко са ангажирани в борбата с коронавируса, 3000 броя дезинфектанти и 5000 буркана с конфитюр. 

Хората имат нужда от сладко, напомни Николай Жеков. Производството е автоматизирано, на работниците задължително се раздават предпазни облекла, а преди да влязат в цеха им мерят температура.  

Както  вече писахме, доц. Ангел Кунчев  се срещна днес с Медицинския съвет при областния управител Дани Каназирева, а след това  заедно с кмета Здравко Димитров посети Четвъртък пазара и цеха за конфитюр в Стряма. 

Снимки от Атанас Кънев 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Махнете ги

08.04.2020 | 20:59

Това е както беше по времето на тодор живков. Всичко нагласено и горкия лекар го разкарват като маймуна. Една мадам лъжа - без нищо, никаква, просто безумно алчна за власт. И един Пинокио с 9 кмета. И двамата Бойко трябва да ги махне. Такова чудо не е имало в управлетието на Пловдив.

Отговори
2 1

Каназирев

08.04.2020 | 18:25

Щом се е срещал с тази не ми го хвалете.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?