1553

Пловдивски абитуриенти 2022: На бал със златна каляска, трактор и ферари СНИМКИ

От година на година пловдивските абитуриенти стават все по-изобретателни и искат да насочат светлините на прожекторите към себе си. Това изглежда никак не е трудна задача и младежите влизат в пряка надпревара за оригиналност и стилност.Хрумките на тазгодишните зрелостници не отстъпват ни най-малко на своите предшественици. Дори напротив! Задминават ги с мръсна газ.Тази вечер най-атрактивните абитуриенти пребориха от 1 до 12 пред Новотела и пред "Тримонциум". Там полицейското присъствие е засилено, а всяко лъскаво возило е под зоркия поглед на униформените.

Към 19 часа пред Новотела с пищни рокли и изискани костюми дефилираха зрелостниците от Професионалната гимназия по електроника и електротехника, и СУ "Св. Паисий Хилендарски" в града под тепетата. Само за няколко минути пространството пред хотела заприлича на луксозен каталог за коли и несравним моден подиум. Един след друг бибиткаха и ръмжаха мерцедеси, БМВ-та, аудита и ферарита, също мощни пистови мотори и чопъри.

Гвоздеят на програмата тук бе зрелостник, който пристигна със зелен трактор. Еуфорията си каза думата, а зрелостниците крещяха и викаха от радост. Въртяха се от обектив на обектив, всеки от който се бори да запечата лъскавата им визия.

Това звездно шоу с грабващи окото тоалети събра десетки зяпачи, които обсъдиха шев и кройка, като междувременно и изплакнаха очи с красивите абитуриентки.

Пред Тримонциум пък от 1 до 12 броиха зрелостниците от Автото. Тук тълпата бе отнесена от рев на мотори и камиони, кои от кои по-мощни и атрактивни. Събитието на вечерта обаче се оказаха зрелостници, които пристигнаха с каляска, както и такива, които слязоха от дълга бяла лъскава лимузина.За разлика от тези пред Новотела, тези абитуриенти бяха заложили на тоалети в ярки цветове - червено, синьо, зелено, лилаво. Пред хотела зазвуча музика, а зрелостниците брояха десетки пъти от 1 до 12. Всичко това под съпровода на форсиращи мотори и клаксони на камиони. И тук скъпите коли не бяха рядкост, като най-много по вкуса на младежите пак се оказа БМВ. 

Униформени имаше и на всеки метър пред "Тримонциум", където зрелостници пристигнаха буквално през секунди. 
Очаква се утре - 24-и и вдругиден - 25-и май да са най-натоварени. Най-много зрелостници ще имат бал именно на тези две дати. 
Снимки от Наташа Манева и Валентина Биларева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Ария

Ария

25.05.2022 | 22:39

Егати селяците ии не,не визирам Пловдив,визирам абитиурентите от цялата страна….всяка година са все по-голями селяндури…егати тъпото поколение и всяка изминала година стават все по-тъпи,позьори с чужди коли и рокли и костюми на кредит….бегайтееее мишоциииии :))))))

Отговори
4 0
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

24.05.2022 | 17:31

Селяния

Отговори
12 3
Хари

Хари

24.05.2022 | 15:46

Доста като ги гледам са от Столипиново

Отговори
13 2
Петров

Петров

24.05.2022 | 07:27

Кич! Тълпа от кухавелници!

Отговори
28 1
Хохох

Хохох

24.05.2022 | 00:12

Бай Ганьовци

Отговори
32 2
Пловдив

Пловдив

23.05.2022 | 22:27

Поздравление и успех на всички зрелостници!

Отговори
22 16

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?