Следвайте ни

Пловдив мези, танцува, пее и се весели СНИМКИ

Дори и най-голямата жега не спря пловдивчани да се развихрят на дансинга на Plovdiv Mezi. С ентусиазъм и усмивка малки и големи заподскачаха в една стъпка на емблематичната за Славка Калчева песен "Бяла роза". Певицата е един от специалните гости на празника и създава настроение с изпълнението на любими песни от нашенския фолклор.

Из поляните на парк "Лаута" гостите на феста, изморени от танците, се разхождат из сергиите, за да си вземат по чаша ледена бира, някоя цвърчаща мръвка или пък сладолед. На леденото изкушение тази година има посветена специална алея. За любителите на пивото са предвидени различни предизвикателства. Белотът, например, носи на печелившите ледена бира.

Забавления в парка има и за малчуганите. За тях са организирани различни игри и закачки, а после и подаръчета. За доброто им настроение и веселба отговаря аниматор.

Тази вечер Plovdiv Mezi продължава с обичаната от всички група „Сигнал“. Очаква се купонът тази вечер да е грандиозен.

 

СНИМКИ: Наташа Манева

Габриела Лазарова

Редактор

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?