Следвайте ни

Мощен концерт откри „Shake That Хълм 2019“ СНИМКИ

viber icon

В празник на българската авторска песен се превърна първата вечер на фестивала „Shake That Хълм 2019“. Няколко хиляди меломани пяха и танцуваха с любимите си изпълнители до късно през нощта в подножието на Джендема. 

В петъчната вечер на основната сцена се развихриха „Парапланер“, Мила Роберт и и пловдивската изгряваща банда „Керана и Космонавтите“. А Pavel Petrov, VANINA и Yozот се погрижиха за градуса на настроението на любителите на електронната музика да не на алтернативната сцена - Vibrant  stage.  

През деня младежкият фестивал се превърна в детски, като за децата бяха открити множество работилници по изкуствата. Хлапетата превзеха поляната с игри и забави. 

Тази вечер, събота,  се заформя „опасно“ трансово торнадо с лейбъла VORTEX, който отбелязва своята 20-годишнина.  По традиция втората вечер на основната сцена е посветена на RnB феновете. Словореди ще разбъркат еМСи А-Я, PRO2TYPE, Zombie One, NDOE, Homelesz&Splitkid и Hilla.

Дните на поляната отново са изпълнени с множество спортни и артистични активности за малки и големи, а любителите на ръчни изработки могат да се открият подбрана селекция от най-добрите handmade автори по време на традиционния Shake Market.

Хамачена градина, лунапарк, барове, музика, коктейли, уъркшопи, спорт, предизвикателства, танци и още безброй изненади ни очакват на поляната.

За капак в неделя на основна сцена посрещаме легендите ЪПСУРТ, придружени от WAGABUNGA BAND (Стоян Роянов Я Я) и Илин Илиев – INDY.

Vibrand Stage ще ни доразтърси с LOCATION CUE #2 в състав: ALX, Alexander Savov, Dimo BG, Chris BG, Marto Gavraili, ROCCO, Silver Ivanov и Vasco C.

 

Снимки: Атанас Кънев

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?