71

Младежкият хълм стана атракция № 1 в Пловдив

Поляната в подножието на Младежкия хълм, където тази вечер започва тридневният фестивал"Shake That Хълм”,   се превърна в атракция № 1 още през деня. Десетки деца окупираха масите, за да майсторят гривни и свещи, да си правят маски и да рисуват. 

Организаторите се погрижиха за всеки да има занимание, докато твори в работилниците. 

Търговците изложиха сувенири и тениски за публиката, която по-отрано започва да приижда на тепето. Две сцени на открито чакат с нетърпение, както и любителите на музиката, участниците във фестивала. 

Както „Марица съобщи, фестивалът се превърна в традиция и през трите дни от сцените му звучат  реге-фънк-джаз, етноритми, фюжън, алтернативен рок. Организаторите обещават пърформанси, демонстрации, работилници и изложби. 

Снимки от Наташа Манева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 19:42

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 0
ДЖЕНДЕМ ТЕПЕ ГО ЗАГРАБВАТ ПРИВАТИЗАТОРИ

ДЖЕНДЕМ ТЕПЕ ГО ЗАГРАБВАТ ПРИВАТИЗАТОРИ

26.08.2022 | 18:06

ТАКА СЕ ПОЧНА С ПЕНИС-КОРТА НА МЯСТОТО НА ПРАШНО МАХЛЕНСКО ИГРИЩЕ, КОЕТО "ОБЛАГОРОДИХА" КАТО ЧАСТЕН ЧИФЛИК С КОНАЦИ ПОД КЛЮЧ (АМА КЛЮЧЪТ НЕ Е ПОД ИЗТРИВАЛКАТА!)... = = = СЯКАШ СЕ СВЪРШИХА ЛЕТНИ ТАЕТРИ И КИНА И ГРАДИНКИ И МЕГДАНИ ЗА ЕШМЕДЕМЕТА НА ОТКРИТО

Отговори
2 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?