Следвайте ни

Капана фест стартира с акустичен концерт и много забавления СНИМКИ

viber icon

Дългоочакваното десето юбилейно издание на Капана фест започна. Първи към фестивала отваря базарът за ръчно изработени изделия, който за поредна година е локализиран по продължението на „Райко Даскалов“, позната и като Малката главна. В непосредствена близост са поставени атракциони за децата, като бънджи от място.

Философията на това издание е насочена към озеленяване и облагородяване на квартала чрез растителни и осветителни инсталации, а ако повдигнете поглед нагоре към флагчетата, ще видите вплетените в тях крушки.

За да се запазят улиците чисти, от сдружение БГ бъди активен помагат на посетителите да хвърлят отпадъците си разделно.

Напомняме, че тази година сцените са четири вместо пет, както и че на Халите и на ул. "Загреб" ще бъдат открити нови графити, които ни връщат назад в миналото, когато сградите в "Капана" са били спретнати, истински паметници на културата.

Музикалната програма за днес също е ясна. От 18:00 часа на сцената на WAMxMyVinyl music hub музика ще пуска DJ Skill. След него е ред на Visitor Q. На Wam сцената пък, от 20:00 часа, ще се качи Керана от Керана и космонавтите за акустичен концерт. След нея за настроението ще се погрижи Alex Acoustic.

Снимки: Наташа Манева

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?