Следвайте ни

Извънземни превзеха Колодрума СНИМКИ

Ако Пловдивската пожарна е търсила случайно една от новите си коли снощи, то тя връхлетя с гръм и трясък на шоуто на Болшой Московский цирк в Колодрума. Пожарният автомобил превозваше акробатите в кулминацията на спектакъла. Над три хиляди зрители аплодираха виртуозите по време на тричасовия спектакъл.  

Главният сюжет под шапито се завъртя около чаровно извънземно, чиято летяща чиния е катастрофирала на Земята. НЛО-то бе преследвано от тайни агенти начело с луд професор, пожарникарски команди, строителни бригади и танцови трупи. По този начин се бяха предрешили московските акробати, който спряха дъха на публиката с главозамайващите си номера.

Междувременно чуждопланетният гост успя да си поиграе с децата от публиката, да научи част от нравите на земляните и да завърти любов със засукана руска хубавица. Сред най-вълнуващите номера бе дресурата на кучета, които караха велосипеди и скачаха през рингове. Темпераментни джигити пък яхнаха конете, за да покажат висш пилотаж в дресурата. Докато се премятаха над седлата, край тях изящни танцьорки се виеха в кавзказки ритми.

 

 

 

 

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?