Следвайте ни

Главната фраш от народ, изви се опашка пред ледената пързалка СНИМКИ/ВИДЕО

viber icon

Мрачното, но все пак меко време не успя да изплаши пловдивчани и те препълниха Главната в почивния ден. Всеки разпускаше по свой начин. 


Млади майки  бяха излезли на разходка с количките и от време на време влизаха в магазините, привлечени от някоя изложена на витрината дреха. По-възрастните пък превзеха пейките в Цар Симеоновата градина и обсъдиха набързо клюките. Хлапетата бяха избрали да се позабавляват,  като яхнат колелетата, а когато се умориха, седнаха пред общината и хапнаха по един хамбургер. 


Най-сериозен обаче и през януари си остана интересът към ледената пързалка. Да влязат на покритата с лед площ от 2 декара и да покажат фигурални умения се бяха наредили десетки души.

Опашката стигаше до разкопките на форум „Запад“ на площад Централен. Тълпата от чакащи пред ледената пързалка се образува докато работници полираха леда на съоръжението.


За веселото настроение на чакащите ред за ледената пързалка, а и на минаващите пловдивчани, пък се погрижиха уличните музиканти. 

Снимки: Атанас Кънев

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Schetovodstvo

Schetovodstvo

27.01.2021 | 20:54

фраш - SHTO ZA DUMA E ?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай