4020

Фурор на Teen Boom Fest в Пловдив: Инфлуенсърите LINSHO, BlackGogo и PRESINKA подариха фен среща на стотици деца

Фензона с осмина топ инфлуенсъри, ютубъри и тиктокъри провокира писъци от вълнение на стотици деца в зала 'Колодрума". Поводът за срещата бе фестивала Teen Boom Fest, който се проведе заедно с LEGO фестивала.

Запазена марка на тийнейджърското събитие са възможността да се снимаш с твоя любимец, да размените някоя дума и да получиш автограф. Специално за събитието в зала "Колодрума" бяха LINSHO, PRESINKA,  BlackGogo, Арти и Криси, MEGSUNN, Йоан-Петър и Kriskata.

Подрастващите се наредиха на дълги опашки и зачакаха да настъпи мигът за среща с техния фаворит. Звездите от социалните мрежи пък посрещнаха с усмивка всеки свой почитател и му отделиха нужното време, за да се почувства изключително специален. 

Фензоната бе разделена на четири, с по двама инфлуенсъри. Очите на малчуганите заблещукаха още с появата на техните интернет идоли. Със сигурност се вълнуват, когато им се предоставя възможността да общуват очи в очи с някого, когото следят в мрежата от години и буквално го боготворят. След звездния миг пък не успяха да скрият широките си усмивки. Радостни от факта, че си имат снимка, те бързаха да я споделят във фейсбук и инстаграм, за да се похвалят пред своите приятели. Родителите пък търпеливо изчакаха децата си да се снимат и да разговарят с инфлуенсърите. Нито един от осмината известни не се измори от прегръдки и усмивки за селфи пред обективите на телефоните. Напротив. Самите те споделиха, че това е важно зьа тях и ги зарежда с енергия. 


Първото издание на Teen Boom Fest се реализира през 2020 година. След три успешни издания, събирайки над 55 000 души публика, събитието се превърна в запазена марка за поколенията между 8-25 години и техните семейства. 
снимки от Наташа Манева


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?