Следвайте ни

Дядо Коледа дойде с втора шейна от Черния петък СНИМКИ

За малко и тя да не стигне за подаръците, които донесе за децата на „Марица”

viber icon

Дядо Коледа се оказа голяма работа. За пореден път.

Не стига, че  вече е N1 в лазерните битки. Не стига, че има точен мерник и бързи рефлекси в магнитния хокей. Ами в цялата залисия преди празниците е смогнал да гледа втората част на „Замръзналото кралство”, за да знае точно какви пъзели да донесе на децата на „Марица”.

 

 

В съботния ден Добрият старец ги покани предколедно в новия интерактивен детски център в обновения „Тon Bonbon Food&Fun” в „Рива център”. Оказа се, че добре се е наредил там. Има си видеостена и спортен кът с уреди за катерене и халки – за да живее здравословно, да спортува и да е във форма за голямото шетане по празниците. Направил си е рафтове от скейтборд и си държи на тях баскетболната топка.

С децата на „Марица” веднага сформираха перфектния отбор, в който всеки може да вкара кош за 3 точки.

Покрай новите забавления обаче Дядо Коледа закъснял да сложи в ред писмата от цял свят и малките му гости се заеха да помогнат, за да не идат подаръците на грешни адреси.

 

 

Докато по-големите сортират, 2-годишната Лили пренареди къта с елхата по свой вкус и покани на танц 3-годишния Валери. Марая Кери и Кайли Миноуг бяха засенчени заедно с всичките им коледни хитове, когато Снежанка откри дансинга.

„Роси, остави мултимедията, няма да презентираме, това е детското парти”, подшушнаха колежките на шефката на рекламата Русана Пашова, която се грижи за всеки в „Марица” да има коледен купон – от най-малкия до най-големия.

Дядо Коледа увлече хлапетата в балетни стъпки, туист, рок и кънтри танци. А анимираният му близнак между изпълненията вадеше подаръци от брадата си.

Добре, че истинският си купил от Черния петък втора шейна, та да успее да донесе двата чувала за децата на „Марица”. Тайничко му помогна и управителят на издателската къща Янко Янев.

 

 

Условието всеки да си получи футболната топка или пъзела, бе да поздрави Добрия старец със свое изпълнение. И партито преля в Ден на таланта. Който не се бе подготвил или го хвана срам, догодина ще трябва да дойде с две песни или стихчета.

„С бял мустак, с бял калпак...И добряк!”, обобщи 4-годишният Валери. А Лорин получи оферта за работа при джуджетата, защото обича да майстори красоти от хартия. „Весело да бъде в този дом! Догодина, до амина!”, нарече 7-годишният Марин.

 

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?