Следвайте ни

Читател до „Марица“: Пътят Перущица - Скобелево е ад СНИМКИ

viber icon

Пътят Перущица - Скобелево е истински ад за всеки, който се опита да мине по него, а снежната покривка е около 70 см, пише до „Марица“ възмутен читател.

„Нито има пясък по него, нито снегът е изчистен! Напротив - всичко е в коловози лед, които ни разбиват колите“, искрено се ядосва той.

Местен жител с трактор трябва да се погрижи за почистването, но той е отишъл с фуражоразпръсквачка и е излязъл от пътя, затъвайки в снега, без да си свърши работата, пише читателят ни.

Според него половината път до Върховръх се чисти от община Перущица и отсечката, която е около 14 км, е в критично състояние. За другата половина се грижи частна фирма с мерцедеси и тя е изчистена блестящо, твърди нашият читател.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Пистичката

Пистичката

29.01.2021 | 15:03

Който не може да работи а иска да лапа пари мястото му е в затвора не в къщи при жена си,и тези от община Перущица му плащат малко е нахално и нагло!

Отговори
9 0
коментар:

коментар:

29.01.2021 | 12:20

До Умника със ски пистите: - "Взимай си трактора и бегай да Гопаш по нивите е, тракторист с втори клас образование!". Това е общински път, има обществена тръжна процедура за почистване при зимни условия, бюджет, ерго - плащат се пари, за почистване от снега и опесачаване,, съответно трябва да се свърши работа. Пътят е път и трябва да бъде проходим. Пистите са упоменати по ЗУТ и са на съответните места. Пълна олигофрения, както чистене на път през 2021г. с тракторче, е и коментар, в който третокласен път от Републиканска пътна мрежа се сравнява с писта. Алооуу, смени си мастиката с някоя друга, тази не ти действа добре на оценката.... А, тези, изпратили този "айван" да се упражнява на висопланински път с това тракторче, - пратете го този да коси трева на стадион е. Трябва вече хората да започнат масово съдебни дела срещу ДПА(държавна пътна агенция" за потрошени коли, със съответното протоколче от мвр и бам... в съда!

Отговори
13 0
коментар:

коментар:

29.01.2021 | 12:15

До малоумника със ски пистите: - "Взимай си трактора и бегай да гопаш по нивите е, тракторист с втори клас образование!". Това е общински път, има обществена тръжна процедура, бюджет, плащат се пари, съответно трябва да се свърши работа. Пътят е път и трябва да бъде проходим. Пистите са упоменати по ЗУТ и са на съответните места. Пълна олигофрения, като чистене на път 2021г, е и коментар, в който път се сравнява с писта. Алооуу, смени си мастиката с някоя друга, тази не ти действа добре на оценката....

Отговори
9 0
Александър

Александър

29.01.2021 | 10:43

Ами зима по писта ли искате да карате? Който неможе да кара да си седи в тях това не е за всеки.

Отговори
1 11
Александра

Александра

29.01.2021 | 11:38

Че те и сега си карат по ски писта, по-скоро искат да си качат децата безопасно за данъците платени вече от джоб !

Отговори
8 0
Иво

Иво

29.01.2021 | 15:32

Александре или както и да се казваш, подобен отговор може да напише само тотален крет*н без капка мозък и съвест . Ти като много можеш да караш затова ли обърна тоя трактор в канавката ?

Отговори
8 0
Иванов

Иванов

28.01.2021 | 22:16

Всяка година е така с община Перущица,някоя институция трябва да вземе мерки,как фирмата наета от община Родопи може а тези не могат!

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай